Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Tehnologia NFC in cateva cuvinte sau forta unei atingeri cu telefonul

Data: 01/10/2021 | Timp de citire: 2 minute | Vizualizari: 841


Ii putem atinge pe ceilalti prin cuvintele noastre, cu gandurile sau binecuvantarile noastre. Dar, stiai ca forta unei atingeri a fost redimensionata de catre tehnologia moderna? Putem, cu o simpla atingere a telefonului de o bijuterie cu stocare inteligenta, sa accesam un univers urias de informatii, de mesaje si de povesti.

Bijuteriile Anyoli sunt realizate nu doar din materiale de calitate, ci si cu o tehnologie speciala, unica, in interior. Este o tehnologie care iti permite sa incarci un mesaj tip text, poza, video, audio, link sau document direct in interiorul bijuteriei alese. Astfel, poti oferi un cadou cu totul nemaintalnit tuturor celor dragi tie.

Printr-o simpla atingere a telefonului de bijuterie, aceste mesaje se vor vedea mereu pe ecran si mai mult decat atat pot fi salvate direct in telefon pentru a nu pierde nicio emotie. Mesajele din interiorul bijuteriilor cu stocare inteligenta pot fi mereu schimbate, atat de catre cel care a daruit acest cadou, cat si de catre cel ca a primit aceasta emotie.

Indiferent ca ai nevoie de un cadou pentru o persoana apropiata careia doresti sa ii arati iubirea, aprecierea, respectul si recunostinta ta sau vrei sa impresionezi o persoana pe care nu o cunosti foarte bine, bijuteriile cu stocare inteligenta Anyoli sunt cadourile de care ai nevoie pentru a crea o experinta.

Universul Anyoli te ajuta sa spui "Te Iubesc!", "Multumesc ca esti langa mine!" si "Sunt recunoscator vietii pentru ca te-am intalnit" intr-un mod in care nu ai nevoie de niciun cuvant, ci doar trebuie sa pregatesti un mesaj, fie text, poza, video, fie audio, link sau document. Toate pozele minunate din vacanta, toate videoclipurile din ziua nuntii, toata copilaria frumoasa, acestea sunt amintiri pe care nu vrem sa le pierdem, pe langa multe altele. Tocmai de aceea, te invitam pe site-ul nostru www.anyoli.ro pentru a vedea intreaga colectie de bijuterii cu stocare inteligenta: Love, Dio, Nature, Full Moon, Anyoli Diamonds.

Categoriile noastre de bijuterii se impart in: Pentru ea, Pentru el si pentru copii. Regasesti acolo orice tip de bijuterie, lantisoare cu pandantive, pandantive, coliere cu pietre naturale, coliere cu perle naturale, bratari, butoni, cercei sau inele.

Desi poate parea greu de inteles, tehnologia este destul de simpla si complet inofensiva - practic, se intalnesc doua maini intr-un salut. Una este arta bijuteriei, iar cealalta este tehnologia.

Este o tehnologie inofensiva, nu are implementate standarde de securitate in afara faptului ca astfel de conexiuni se realizeaza doar pe o raza de cativa centimetri;
Nu presupune monitorizare sau stocarea nici a datelor personale, nici a datelor de pe cardul tau bancar;
O folosesti deja daca iti sincronizezi telefonul cu sistemul audio al masinii tale;
E posibil sa te fi intersectat deja cu etichete similare pe meniul dintr-un restaurant, pe reclama unui produs sau, asa cum ti-am spus mai sus, in masina. 

Desi poti citi mai multe despre intregul univers Anyoli in pagina Despre noi, ne-am bucura sa ne contactezi direct daca ai intrebari sau nelamuriri. 

Cu siguranta iti vom raspunde! 
Anyoli Jewelry