Newsletter
Aboneaza-te la newsletterul nostru pentru a face parte din comunitatea Anyoli. Astfel, esti primul care afla toate informatiile despre bijuteriile cu stocare inteligenta si evenimentele viitoare.
Impartim emotii pentru fiecare suflet.
Bun venit! Daca ai ajuns aici, avem ceva in comun: apreciem lucrurile bine facute si emotiile in stare pura.

Creeaza o conexiune unica cu copilul tau: Descopera bijuterii copii cu stocare inteligenta de la Anyoli!

Data: 20/09/2024 | Timp de citire: 8 minute | Vizualizari: 105


Copiii sunt cel mai frumos dar pe care viata i-l ofera unei persoane. Ca parinte, stim ca esti mereu langa copilul atunci cand are nevoie. L-ai invatat ce inseamna iubirea inca de la prima imbratisare. I-ai aratat ce este sinceritatea de la primul „Te Iubesc”. L-ai facut sa simta ce este grija de fiecare data cand te-a strigat si ai venit, l-ai ajutat. Copiii sunt niste ingeri pe pamant veniti parca sa ne faca noua viata mai frumoasa. Nu conteaza ca are o luna, 5, 18, 30 sau 40 ani, in ochii tai de mama si de tata, copilul va ramane mereu copil. Si exact asa si tu vei ramane mereu parintele care va dori sa ajute cat poate, sa ingrijeasca cum stie mai bine si sa iubeasca infinit de mult.

 

Idei bijuterii copii

Pentru ca un copil este miracolul si esenta vietii, atunci cand alegi un cadou pentru el iti doresti sa gasesti nu doar un obiect, ci vrei sa oferi o parte din tine care sa ramana alaturi de el pentru totdeauna.

Tocmai pentru ca la Anyoli stim ceea ce simti ca parinte si stim cat este de important pentru tine sa oferi un cadou ce va depasi limita timpului, am pregatit in acest articol cele mai frumoase idei cadouri copii, astfel incat sa te ajutam in aceasta alegere sa oferi emotie, nu doar un obiect.

Un copil este precum o bijuterie!

Anyoli Jewelry este brandul de bijuterii cu stocare inteligenta. Aceste bijuterii iti ofera posibilitatea sa incarci in interiorul lor mesaje personalizate de tipul unui text, poza, video, audio, link sau chiar document. Astfel tu vei transforma o simpla bijuterie intr-un talisman norocos pentru copilul tau. Mesajele pot fi oricand vazute direct pe telefon printr-o simpla atingere a acestuia de piatra bijuteriei. In plus, ele pot fi schimbate oricand doresti, astfel incat sa poti adauga mereu ceea ce doresti sa oferi mai departe: clipe pretioase, momente de neuitat si multe emotii unice.

 

Bijuterii copii 0-10 ani cu stocare inteligenta

Stim cat de importante sunt amintirile mai ales in primii ani de viata, atunci cand totul este nou pentru micutii beblusi. Stim ca primul gangurit, primii pasi, prima mangaiere a copilului tau sau primul ‚mami”/ „tati” sunt momente ce doresti sa imparti cu copilul tau atunci cand va mai creste si va putea sa inteleaga mai bine anumite lucruri.

Tocmai de aceea, prima categorie de bijuterii copii sunt cele de la 0 la 10 ani. Chiar daca nu doresti ca bebelusul tau sa poarte o bijuterie, poti opta sa cumperi una dintre baratarile create exclusiv pentru copii (link colectie) din colectia Anyoli – bijuterii cu stocare inteligenta, iar atunci cand va creste ii poti oferi acest cadou in care va avea incarcate toate momentele de pana atunci pe care doresti sa le tina aprope de suflet mereu.

"De la 50 de cm la 1 an, 2, 3, 4.. De la primul plans, pana la zambetul de care am parte in fiecare zi acum. De la primul gangurit, pana la primul cuvant spus fara intreruperi. De la colici, pana la primul dintisor. De la prima baita, pana la scufundarile in cada. De la laptic, pana la prima bucatica de prajitura. De la trezitul din trei in trei ore peste noapte, pana la rasetele cu lacrimi pana tarziu. De la premergator pana la primii pasi mult asteptati. De la durere, pana la bucurie. De la primele raze de soare vazute, pana la primii fulgi de nea ce ti-au atins nasucul si buzele. De la "mami" la.. "mama".

Bijuterii copii 10-18 ani

Adolescentii au si vor avea mereu nevoie de o conexiune puternica si de incredere cu parintii lor pentru ca ei pasesc in „lumea oamenilor mari” fara sa aiba un ghid despre ce trebuie sa faca si cum trebuie sa faca. Toti copiii au nevoie de comunicare deschisa, de iubire neconditionata si de incredere din partea parintilor pentru ca doar asa tu ca aprinte poti cladi o relatie sanatoasa si frumoasa cu ei.

Sa cresti un adolescent poate fi cateodata un drum plin de provocari, insa in acelasi timp este un drum initiator in care tu trebuie sa fii la fiecare pas alaturi de el pentru a-l ghida si a-l ajuta atunci cand simti ca are nevoie.

Ce poate fi mai frumos decat sa ii daruiesti copilului tau o bijuterie in care sa incarci niste cuvinte din suflet pentru un alt suflet. Cele mai bune invataturi, cele mai de pret sfaturi, cateva momente de neuitata dintre voi, toate incarcate in bijuterii copii cu stocare inteligenta.

Astfel, oricand el va avea nevoie sa iti auda vocea si sa te simta aprope, va putea vedea aceste mesaje direct pe telefonul sau. Este atat de important ca adolescentii nostri sa stie ca noi ca parinti suntem „acolo” unde vor ei, cand vor ei, cand au nevoie ei. Tocmai de aceea, aceste bijuterii vin si ca un ajutor, nu doar ca un cadou unic si special.

„Am fost, sunt si voi fi mereu langa tine, gata sa te prind la fiecare piedica, pregatita sa te felicit la fiecare obstacol depasit. Sunt un parinte atat de mandru, un parinte atat de implinit si ma simt totodata un parinte atat de norocos ca viata mi te-a oferit. Esti cel mai de pret cadou pentru mine. Aceasta perioada este plina de lectii, plina de momente frumoase, iar eu voi fi alaturi de tine in ambele cazuri. Pentru ca noi suntem o familie si lucram impreuna exact ca si o echipa. Iar iubirea pe care ti-o port nu va putea fi niciodata simplificata.”

Bijuterii majorat

La varsta de 18 ani, varsta majoratului, simtim deja ca „micutii nostri” au crescut atat de repede. Noi resimtit acest prag mult mai puternic din punct de vedere emotional decat ei deoarece pentru noi care i-am vazut din prima zi, cresterea, dezvoltarea si evolutia lor este ceva atat de minunat, incat nu are cum sa nu ne impacteze.

La varsta majoratului foarte multi parinti aleg sa oferi copiilor ceva ce va ramane odata cu trecerea timpului. Pentru fete, un colier cu perle poate deveni o mosternire lasata din mama in fiica. Iar pentru baiat, o pereche de butoni sau o bratara cu piatra puternii, Onix, este o mosternire ce se poate lasa din tata in fiu.

Toate acestea, incarcate bineinteles cu un mesaj emotionant pe care ei sa il vada acum, peste 1 an, 5, 10 sau chiar 20 ani. Bijuteria oferita de tine ca parinte va devi in timp cel mai de pret lucru pe care copilul tau il va avea si purta. De ce? Pentru ca in interiorul ei va fi mereu incarcata o parte din tine si din toata dragostea pentru el.

“ Imi doresc sa fiu langa tine, chiar si cand nu sunt aici, chiar si atunci cand distanta ne va desparti, cand vorbele nu isi vor mai avea rostul si cand amintirile vor fi singurele emotii pe care le vom mai avea impreuna. Vreau sa stii ca oriunde as fi, orice s-ar intampla, legatura dintre noi, parinte si copil, va fi dincolo de tot ce va sta intre noi, de tot ce exista.

Am fost, sunt si voi fi mereu langa tine, atunci cand ma vei chema. Trebuie doar sa apropii aceasta bijuterie de telefon si vorbele mele te vor ghida. Desi ai crescut, pentru mine mereu vei ramane acel copil care va avea avea nevoie de alinarea mea dupa o zi grea sau de imbratisarea mea dupa o reusita. Sa radem impreuna, sa ne contrazicem unul pe celalalt, sa cunoastem lumea cat mai mult, sunt pentru mine cele mai frumoase momente.”

Cu astfel de mesaje incarcate in bijuterie, copilul tau va simti toata dragostea si grija pe care o ai fata de el.

Bijuterii copii „mari”

Desi se numeste „viata de adult”, asa cum am scris si mai sus pentru parinti copilul va ramane mereu copil, indiferent de varsta lui. Asadar, daca esti in cautare de bijuterii copii „mai mari”, Anyoli iti ofera o colectie de bijuterii cu stocare inteligenta din care sa le alegi pe cele potrivite gandindu-te la gusturile copilului tau.

Indiferent ca este vorba despre un lantisor, un colier, o bratara, un inel sau o pereche de cercei, odata ce vei incarca un mesaj personal, vei transforma o bijuterie intr-o emotie vie.

„Pentru mine ai ramas la fel, indiferent ca ai 25, 30 sau 40 ani. Indiferent ca ti-ai intemeiat o familie si acum ma joc cu copiii tai. Ai ramas la fel pentru mine, cu ochii mari, cu zambetul gingas, te vad acum asa cum te-am vazut si prima oara, un copil perfect, un suflet special. Iti ofer aceasta bijuterie pentru ca tu sa pastrezi acest mesaj, insa si sa poti scrie mai departe povestea ta. Sa aduni cat mai multe clipe speciale, momente care te vor marca si sa le poti oferi mai departe copiilor tai. Cele mai frumoase povesti sunt cele care ne vor ramane mereu in inima!”

De ce sa alegi bijuterii copii de la Anyoli?

  • Inovatia din interiorul bijuteriilor a fost premiata cu medalia de argint in cadrul Inventions Geneva Evaluation Days 2022.
  • Oferim oamenilor nu accesorii ocazionale, ci bijuterii cu suflet care sa fie purtate zi de zi, aproape de suflet.
  • Bijuterii cu suflet perfecte pentru orice ocazie deoarece cea mai frumoasa piesa pe care o putem purta este emotia.
  • Tehnologie unica in Romania ce iti ofera posibilitatea de a incarca emotii, clipe si amintiri in interiorul unei bijuterii care pot fi vazute printr-o atingere a telefonului de piatra.
  • Mesajele din interiorul bijuteriilor pot fi schimbate oricand, oriunde, ori de cate ori doresti.
  • Livram rapid deoarece stim ca emotiile nu pot astepta
  • Cadouri unice cu livrare rapida (1-3 zile).